Гастрономічні традиції українців

Упродовж жовтня та листопада учні 11- Б класу працювали над інтегрованим проєктом «Гастрономічні традиції українців», результати роботи над яким презентували 13 листопада 2023р. Презентація проєкту включала в себе декілька локацій та активностей. У вестибюлі ліцею упродовж дня діяли виставки: «Дрова в українській кухні», «Автентичний та сучасний посуд українців», які були презентовані Домащуком Назаром, Ковальчук Яною, Манелюк Катериною, Бондарчук Анжелікою для молодших школярів.

Під час перерв учні та педагоги ліцею мали змогу взяти участь у квізі «Гастрономічні вподобання учнів Острозького ліцею№1». Виявилось, що улюбленими стравами є: борщ, вареники, каша з пшоном та сирники. Команди 11-х класів стали учасниками інтерактивної естафети «Швидкісне борщування», перемогу у якій вибороли учні 11-Б класу.

Дякуємо учням 11-Б класу, вчителям Філіпченко Н.В. та Дячук Т.А. за цікаву та плідну роботу над проєктом.